Началото на една връзка е, както много вълнуващо, така и

...
Началото на една връзка е, както много вълнуващо, така и
Коментари Харесай

Най-добрите съвети за женените отскоро

Началото на една връзка е, както доста вълнуващо, по този начин и много мъчно, тъй като тогава към момента не се познавате доста добре, напасвате характерите си и сте извънредно деликатни да не нараните индивида до вас. Постепенно нещата стартират да се усъвършенстват и ставате като едно цяло. Бракът също е ново начало за двама души, даже те да са имали дълга връзка, преди да я създадат публична. Много хора подценяват това, само че първите няколко месеца след сватбата също крият своите рискове, изключително в случай че не сте живели дружно преди този момент. Светът и за двамата се трансформира, а вие също би трябвало да извършите някои нови неща, откакто сложите халката. И мъжете, и дамите минават през адаптивен интервал, който е поставил бърз завършек на доста връзки, по тази причина бъдете доста деликатни по какъв начин тъкмо да продължите живота си, откакто към този момент сте публично женени. Ето някои неща, които е хубаво да запомните.

Любовта е глагол. Следователно, обичайте брачна половинка си интензивно. Сега, когато сте женени, е време да покажете какъв брой обичате индивида до вас. Това би трябвало да стане приоритет, с цел да покажете какъв брой ви е грижа, изключително с най-простите неща – от отговорностите у дома, до закуската заран в почивен ден и ценене на потребностите на другия.

Насладете се на медения месец. Когато преди малко сте се оженили, сигурно към момента сте в облаците и усещате, че всичко се е случило толкоз бързо. Но имате право на етапа на медения месец, тъй че се насладете оптимално. Не забравяйте, че действителността скоро ще настъпи и тогава към този момент би трябвало да преодолеете замаяното възприятие и да се подготвите за това, което „ същинският “ фамилен живот ви е предлага. Няма потребност да се притеснявате обаче. Не сте сами по време на това дълго пътешестване. Имате брачна половинка си, който да ви държи за ръка, до момента в който преминавате през това премеждие.

Кавгите към момента са постоянно срещани, само че не забравяйте, че вие ​​и вашият брачен партньор сте против казуса. Скандалите са естествени и всяка двойка се сблъсква с тях. Но в този момент, когато сте женени, би трябвало да се научите да избирате защо да спорите вярно и да не вършиме огромна работа от някои дребни неща. Може също да погледнете на това по следния метод: без значение чия е виновността, пробвайте с мъжа ви дружно да решите казуса. Така хем ще спестите ненужните кавги, хем ще се сплотите още повече.

Спрете да гледате на проблемите единствено от една позиция. Ще има доста корекции, които би трябвало да се създадат в самото начало на брака ви и те са свързани с метода, по който се справяте с неща като домакинска работа и други проблеми или другояче казано битовизмите. Колкото и сходни да са характерите ви и да си пасвате, евентуално вие и вашият сътрудник сте възпитани друго за дребните неща, имате вашите културни и обичайни разлики, както и убеждения. Тези съществуващи фактори обаче не би трябвало да имат значение. Все отново би било по-добре, в случай че вие двамата се примирите с избрани способи и средства да свършите нещата – техники, комфортни и за двама ви.

Никога не спирайте да се срещате. Някои хора считат, че могат да се пуснат по течението, когато става въпрос за срещи в този момент, когато са женени. Но не, това не би трябвало да е по този начин. Не можете да приемате колегата си за даденост, единствено тъй като към този момент сте се свързали публично. По-скоро това е времето, в което би трябвало да излизате по-често, защото в този момент можете да се опознаете в по-интимна конюнктура. Не е наложително излизанията на открито да са скъпи. Разбира се, може да излезете на разходка или просто да прекарате време вкъщи, гледайки телевизия или нещо, което и двамата харесвате. Важното тук е, че можете да се свържете и да споделяте качествено време дружно като брачен партньор и брачна половинка. Освен това няма да можете да вършиме това толкоз постоянно, колкото желаете, откакто започнете да имате деца. Насладете се на моментите си дружно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР