Началото на дълго чакан ремонт в Златитрап започна с аплодисменти

...
Началото на дълго чакан ремонт в Златитрап започна с аплодисменти
Коментари Харесай

Най-накрая: Ремонтират улица в Златитрап след десетилетия ча...

Началото на дълго чакан ремонт в Златитрап стартира с овации за кмета на община „ Родопи “ Павел Михайлов

Жителите на село Златитрап обсипаха с благодарности кмета на община „ Родопи “ Павел Михайлов, който откри началото на ремонта на улица „ 5-та “ в селото. Реконструкцията на пътната права е чакана с десетилетия от хората.



„ Дойде ред и на нашата улица. Благодарим ви за поддръжката, тъй като за толкоз години свикнахме да виждаме единствено кърпежи на дупки, някои от които са се трансформирали в ями “, споделиха хората, с които кметът на общината Павел Михайлов се срещна по време на късата гала по първа копка. На нея участваха кметът на селото Анелия Уланова, заместник-кметът Емилия Иванова и общинският консултант Христо Седмаков.

Улицата е с дължина над километър, само че е  в плачевно положение, въпреки да е съществена и основна за жителите на Златитрап. Ремонтът е за близо половин милион лв..



„ Чувствам се задоволен, тъй като виждам какъв брой удовлетворени са хората. Ще продължаваме да отстраняваме проблеми и ще влагаме още старания в възстановяване на инфраструктурата на всички обитаеми места в община „ Родопи “, макар че от време на време това се случва по-бавно в сравнение с би ни се желало “, показа кметът Павел Михайлов.



Ремонтът няма да попречва прекосяването на колите, увериха от строителната компания. Той се прави със средства от общинския бюджет.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР