Началникът на щаба на американската армия е спрял от полети

...
Началникът на щаба на американската армия е спрял от полети
Коментари Харесай

В САЩ приземиха всички военни пилоти

Началникът на щаба на американската войска е спрял от полети всички военни летци, които не вземат участие в сериозни задачи, след две скорошни произшествия на хеликоптери, при които починаха 12 бойци, прецизира Си Ен Ен.

Заповедта на началника на щаба на армията Джеймс Макконвил стопира летците " до довеждане докрай на нужното образование ", оповестяват от армията.

" Безопасността на нашите летци е наш главен приоритет и това прекъсване на полетите е значима стъпка, с цел да сме сигурни, че вършим всичко допустимо, с цел да предотвратим произшествия и да защитим нашия личен състав ", съобщи Макконвил в изказване
По напътствие на Макконвил армейските водачи " ще се съсредоточат върху протоколите за сигурност и образование, с цел да подсигуряват, че нашите водачи и екипажи имат знанията, подготовката и информираността, с цел да изпълнят безвредно предоставената им задача ".

Преустановяването на полетите идва след конфликта във въздуха на два хеликоптера AH-64 Apache в четвъртък покрай Форт Уейнрайт, Аляска, при който починаха трима бойци, а различен беше ранен. Двама от бойците починаха на място, а третият умря, до момента в който го транспортираха до болница, се показва в известие на 11-та въздушнодесантна дивизия на американската войска.

Катастрофата е станала на към 100 благи южно от форт Уейнрайт, където хеликоптерите са основани като част от 1-ви атакуващ батальон, 25-ти авиационен полк.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР