Началникът на политическия кабинет на министър-председателя Лена Бориславова заяви, че

...
Началникът на политическия кабинет на министър-председателя Лена Бориславова заяви, че
Коментари Харесай

Бориславова е изненадана на твърденията на съпругите моряци от „Царевна“

Началникът на политическия кабинет на министър-председателя Лена Бориславова съобщи, че е сюрпризирана на  изказванията на съпруги на българските моряци, евакуирани от кораба „ Царевна “, че те не са в контакт с държавното управление.

Бориславова съобщи, че персонално е участвала на няколко диалога сред премиера и съпругите, в които те са били осведомени за тяхното положение.

Руските управляващи имат  присъединяване в евакуацията на част от екипажа на кораба, удостовери Бориславова в коментар пред публицисти публикуван през фейсбук профила на правителството 

„ Доколкото разбрах, третият вид, по който е работено, е този. Нека да забележим детайлите, всичко да завърши в своя естествен ход, само че аз в действителност се веселя, че хората към този момент са избавени и няма риск за техния живот. Вече можем да разкрием - предходната седмица имаше и в понеделник, и във вторник осигурн кулоар от българското държавно управление за извеждане на моряците. Те обаче решиха, групово решение, че е по-добре да не подхващат стъпки тогава, по тази причина евакуацията се случи през тази седмица. Имаше разнообразни разновидности, по които се работеше както с украинските управляващи, по този начин и с съветските управляващи, по този начин и с самостоятелен екип. Ние от самото начало и трите варианти сме ги държали вероятни, с цел да забележим коя от тях ще сработи “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР