Началникът на клиниката по УНГ в “Царица Йоанна – ИСУЛ

...
Началникът на клиниката по УНГ в “Царица Йоанна – ИСУЛ
Коментари Харесай

Проф. Чалъков от “ИСУЛ” бесен: При нас умират хора от инфаркт, но ги пишат от COVID! (ВИДЕО)

Началникът на клиниката по УНГ в “Царица Йоанна – ИСУЛ ” проф. доктор Иван Чалъков разкри брутални истини за протичащото се в страната през последната съвсем година.

Лекарят твърди, че в неговата болница е виждал умряли от инфаркт, които се пишат като умряли от COVID-19. Това е скандално, само че виновността не е в лекарите от ИСУЛ, а в здравните служащи, които попълнят документите. “Постъпва човек с солиден инфаркт, в сериозно положение е, в болничното заведение хваща и Ковид. Е, от какво умира този човек, запитвам аз. Ама ще ми изясняват, че в случай че не бил с ковид, щял да живее повече. Колко – минута, две, час? Това са неуместни неща. ” – изригна проф. Чалъков в предаването на Люба Кулезич по “Евроком ”.

Той няма да се имунизира против ковид, макар че е в най-рисковата група и е изкарал няколко бронхопневмонии.

“Най-късият интервал за приготовление на каквато и да е ваксина е 24 месеца. Това е научно потвърдено. Една ваксина не трябва да се пуска на пазара без да е тествана авансово. Това в тази ситуация с всички тези ваксини в този момент не е направено. Получи се една конкуренция сред компаниите, която няма нищо общо с медицината. ” – разкрива още професорът.

Той добавя, че е неуместно хората, които са изкарали към този момент ковид, да се имунизират, това даже може да им навреди.

Според проф. Чалъков цялата система е сбъркана още през цялото време. Не можем да избягаме от вируса, заради което е трябвало да се карантинират единствено рисковите групи, а останалите са щели да придобият последователно имунитет.

Професорът не е склонен и с представянето на данните към COVID-19.

“Не може да оповестяват за 2000 и няколко инфектирани, а от тях 1000 и какъв брой излекувани. Излекуван може да бъде човек, който е бил болен. Повечето от тези 1000 индивида не са били заболели, те са били единствено инфектирани, по какъв начин инфектираният ще стане оздравял?! ” – беснее още лекарят от “ИСУЛ ”.

Той е засегнат и от това, че коронавирусът се лекува с антибиотици. “Трябва да не си приключил четвърто поделение, с цел да не знаеш, че антибиотикът не лекува вируси. ” – беснее доктор Чалъков.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР