Началникът на Генералния щаб на британската армия сър Ник Картър

...
Началникът на Генералния щаб на британската армия сър Ник Картър
Коментари Харесай

Заплахата от Русия изисква по-големи военни разходи, настояват британските военни

Началникът на Генералния щаб на английската войска сър Ник Картър ще предизвести, че Англия изостава от Русия във връзка с разноските за защита и боен потенциал , оповестяват английските медии.

В тирада в Лондон Картър ще влезе обществено в спор по отношение на военните разноски, които военачалници и депутати от Консервативната партия настояват, че са спаднали до рисково ниски равнища .

Провалът да се съревновава с Русия ще остави Англия изложена изключително на неортодоксалната хибридна война от типа, практикуван от Русия и други евентуално враждебни страни, акцентира Картър. Една от най-големите закани е от хакерски атаки, които са ориентирани както към военни, по този начин и към цивилни цели.

 Русия нахока Англия, че я дефинира като агресор
Русия нахока Англия, че я дефинира като агресор

Тереза Мей не била заинтригувана от оправянето с действителните закани пред Запада

Според авансово оповестени фрагменти от речта Картър ще каже: " Нашата дарба да предотвратим или да реагираме на закани ще бъде подрината, в случай че не сме конкурентни на нашите съперници. "

Британското военно министерство притиска финансовото ведомство за доста нарастване на разноските за сухопътните войски, военноморските и военновъздушните сили.

Враждебните страни, ще каже сър Картър, стават по-креативни в метода, по който експлоатират заварката сред мира и войната.

" Трябва да обърнем внимание на това, което се случва към нас, или нашата дарба да предприемем дейности ще бъде доста лимитирана. Скоростта на взимане на решения, скоростта на разгръщането и актуалните качества са от значително значение, в случай че желаеме да осигурим реалистично въздържане. Времето за справяне с тези закани е в този момент - не можем да си позволим да се отпуснем ", акцентира началникът на Генералния щаб на английската войска.

Освен Русия, Северна Корея, Иран и Китай също са упреквани за хакерски атаки против Съединени американски щати и Европа.

Картър ще упрекна Русия в построяването на все по-агресивна експедиционна мощ. Москва, ще каже той, към този момент се гордее с опциите, на които Англия би се затруднила да отговори, акцентирайки съветското военно съоръжение, употребявано в Сирия .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР