Наблягаме на маските, на дистанцията, а никой не се сеща

...
Наблягаме на маските, на дистанцията, а никой не се сеща
Коментари Харесай

Проф. Иво Петров сензационно: След 20-30 дни епидемия няма да има никъде по света

Наблягаме на маските, на дистанцията, а никой не се сеща и не желае да приказва, че типичен средства от преди 50-60 година като обеззаразяване на средата, обеззаразяване на водата и на въздуха водят до доста смъкване на % на заболелите. Това споделя пред „ Труд “ проф. Иво Петров. Питаме го и за какво в България не се ползва озонотерапия, какъв брой потребна е тя за тежките случаи с COVID-19 и задава ли се нов пик на епидемията, както настояват инфекционисти.

– Професор Петров, шефът на Националния действен щаб проф. Мутафчийски заяви, че към този момент има първи пациент, на който е влята плазма с антитела. Не закъсняхме ли доста с този способ, за който в Европа и Съединени американски щати настояват, че дава отлични резултати?
– Това е извънредно значима лечебна методика, която към този момент се ползва и в България. Някои показаха този способ, като нова терапия. Въпросната терапия е известна на медицината в битката с инфекциозни причинители от 1918 година, от времето на международната грипна пандемия. Вече няколко пъти споделям, че сме принудени да използваме остарели лечения с нови приложения. Т. е. това е следващият образец за ново приложение на една остаряла терапия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР