Набират се потребители за безплатен в община Асеновград. От услугата

...
Набират се потребители за безплатен в община Асеновград. От услугата
Коментари Харесай

Има още свободни места за потребители на безплатен Топъл обяд в Асеновград

Набират се консуматори за безвъзмезден в община Асеновград. От услугата има опция да се възползват уязвими жители, които заради беднотия и продължителна обществена изолираност, в изискванията на оповестената изключителна обстановка, произлизаща от нуждата от ограничение на разпространяването на COVID-19, са в усложнение да обезпечат сами прехраната. Документи се одобряват в " Информационен център " в постройката на общината, а по обитаемоте места - в кметствата.
Кандидатите би трябвало да дават отговор на няколко условия. А точно: да са без приходи или с ниски приходи под линията на беднотия – хора в усложнение заради влошената икономическа конюнктура, които заради възрастта си или налични увреждания са в по-висок риск от заразяване и неподходящо протичане на инфекцията; да са сложени под карантина – без приходи или с ниски приходи под линията на беднотия и нямат близки, които да им окажат подкрепа; да са обект на обществено подкрепяне лица, за които е открита потребност от спомагателна поддръжка, и в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура са в неспособност да задоволят главните си витални потребности.
 50 000 души ще бъдат подкрепени с топъл обяд 50 000 души ще бъдат подкрепени с топъл обяд
От началото на януари 2021 година се чака към 50 000 лица да бъдат подкрепени посредством процедурата „ Топъл обяд в условия на пандемият...
Към ноември 2020 година " Топъл обяд " получават 228 души : от Асеновград – 102; от село Тополово – 44; от село Леново – 13; от село Избеглии – 2; от село Козаново – 3; от село Златовръх – 4; от село Конуш – 20; от село Новаково – 14; от село Мулдава – 7; от село Нареченски бани – 19. Предстои да се включат още 20 консуматори от селата Долнослав и Патриарх Евтимово и от квартал " Горни Воден ". Финансирането е от „ Фонд за европейско подкрепяне на най-нуждаещите се лица “ – Операция „ Осигуряване на топъл обяд “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР