Набиращият скорост Амкар взе малко очаквана победа при гостуването си

...
Набиращият скорост Амкар взе малко очаквана победа при гостуването си
Коментари Харесай

Занев и Амкар пак поднесоха изненада

Набиращият скорост Амкар взе малко предстояща победа при гостуването си на Рубин и продължава да се изкачава в класирането. Отборът от Перм завоюва с 1:0 като посетител на Рубин с помощта на гола на Януш Гол в 83-ата минута.

На " Казан Арена " един против различен се изправиха два тима в друга форма. Рубин влезе в серия от три следващи загуби - всички с по 0:1. В същото време Амкар изплува от дъното и записа два триумфа, в това число над Локомотив в Москва.

Старши треньрът на домакините Курбан Бердиев пусна в офанзивата на своя отбор Максим Канунников и Сардар Азмун. Наставникът на Амкар Гаджи Гаджиев още веднъж заложи на петима бранители, а в предни позиции действаше единствено Станислав Прокофиев.

Двубоят бе под номер 500 за Бердиев отпред на Рубин. Неговият тим доминираше в началните минути, само че мъчно стигаше до рискови удари към вратата на Артур Нигматулин. На два пъти Азмун се отскубна от притновкивите бранители, само че ударите му бяха блокирани. Гостите от Перм пробваха няколко контри, само че през съвсем цялото време се отбраняваха. Най-близо до гола за Рубин беше ветеранът Гьокдениз Карадениз, само че Секу Конде се намеси и го блокира.

В 48-ата минута скоростта на Азмун още веднъж му оказа помощ да изскочи на комфортна позиия, само че Нигматулин избави. В 64-ата Карадениз направи непростителен пропуск от няколко метра и гостите отново оцеляха.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 12 кръг, събота 30 септември  Рубин 0:1краен резулат  Амкар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР