Набил Фекир най-вероятно ще напусне Лион. Това стана ясно, след

...
Набил Фекир най-вероятно ще напусне Лион. Това стана ясно, след
Коментари Харесай

От Лион потвърдиха, че Фекир ще напусне

Набил Фекир най-вероятно ще напусне Лион. Това стана ясно, откакто наставникът на французите Силвиньо разкри, че играчът договаря за трансфер. Той добави, че се надява договорката да бъде финализирана допустимо най-бързо.

26-годишният Фекир договаря с Бетис, който ще заплати 25 милиона евро за него. Бетис желае да го притегли за заместител на Джовани Ло Селсо, чието бъдеще е неразбираемо. Той е мечтан от Тотнъм, само че клубът от Севиля държи да получи към 75 милиона за аржентинеца. Ако извадят тази сума, лондончани ще счупят върха си най-скъпа покупка за повторно в границите на месец, откакто привлякоха Нагуи Ндомбеле от Лион за 60 милиона евро.

“Ние не направляваме обстановката, съобщи Силвиньо. - Той договаря за трансфер. Не знаем по какъв начин ще приключи това за него, за клуба, само че най-добре е нещата да се случат колкото е допустимо по-бързо. Разбира се, че ще ни липсва, в случай че напусне. Набил е превъзходен футболист.”

Nabil Fekir is close to joining Real Betis on a 5-year contract for €30m. pic.twitter.com/OYHt7tNUWU
— Transfer News (@TransfersLlVE) July 13, 2019
Миналото лято Фекир бе покрай трансфер в Ливърпул, само че договорката пропадна в последния миг, а още се спекулира за аргументите. Тогава цената му бе двойно по-висока, а това лято ползата към нещо е надалеч по-малък. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР