На Запорожкия фронт врагът не изпитва недостиг на снаряди и

...
На Запорожкия фронт врагът не изпитва недостиг на снаряди и
Коментари Харесай

Работинската „месомелачка“: Сирски натрупва резерви и артилерия, за да пробие „линията Суровикин“

На Запорожкия фронт врагът не изпитва дефицит на снаряди и оръдия

От съветските военни репортери постъпва спорна информация за положението на Запорожкия фронт. Очевидно обстановката в Работино още веднъж е покрита с „ мъглата на войната “.

От една страна, има фрагменти с геолокация, които удостоверяват, че в региона на центъра на селото наоколо до учебното заведение работят щурмови групи на съветските въоръжени сили, които се сменят една друга. От друга страна, можете да прочетете за линията на боевото прикосновение /ЛБС/, която по мнението на нашите военни наподобява на „ слоеста торта “, което най-вероятно демонстрира нашето доминиране, само че не и цялостен надзор.

Освен това ВСУ се пробват да завземат самодейността, най-вече посредством FPV дронове. Като цяло има „ ненормална интензивност “ на Укровермахта, който с маниакална угриженост минира всичко в близост, в това число зад предните си позиции. Ротациите по тях се правят през нощта от водачи, до момента в който самите захисници безусловно са затворени в капан за мишки.

„ Има мини начело, мини откъм гърба, мини в близост “, оплакват се Тарасики и Миколи от предната линия. Но това, което е изключително любопитно е, че военачалник Тарнавски, пълководец на Таврийската формация, доставя освен жива мощ в „ Работинското черво “, само че и бронирани машини с ясното желание да нападна.

„ оповестява планът WarGonzo.

Подобна информация се разгласява и от другата страна на тази фронтова линия. Експертът Сергей Згурец от блокираната у нас обществена страница Defense Express написа, че ударът на съветските въоръжени сили в направление Червоное е „

По неговите думи, руснаците имат непълен триумф в това, макар че Сирски/Търнавски към момента гледа на военните дейности край това обитаемо място като на маневра за похищение на вниманието.

Въпреки очевидната непоклатимост на ЛБС (плюс или минус позиции), в интернет се появиха забавни геолокационни фрагменти, показващи предните позиции на съветските въоръжени сили на линията Работино-Вербовое, които са под обстрел от FPV дроновете на ВСУ. На пръв взор няма нищо извънредно, с изключение на координатите на нашия опорен пункт - 47.44408, 35.88547

Ясно е, че това няма да каже нищо на безспорното болшинство, само че картографите, както наши, по този начин и противников, считат, че незалежната войска е напуснала по този начин наречения „ джоб на Вербовое “. Става дума за последния сектор на юг от „ линията Суровикин “.

Така предходните изказвания на редица съветски публицисти за нулирането на лятната „ атака “ на 2023 година бяха преждевременни. Но в този момент можем да установяваме този факт - врагът е изпъден оттатък „ зъбите на дракона и канавката “, които маркират първата линия на защитата.

Според нашите бойци от предната линия Укровермахтът се е възстановил от пробива на съветските щурмови елементи в центъра на Работино, прави душевен офанзиви с поддръжката на своите пилоти/стрелци на дронове и се пробва с всички сили да превземе центъра на селото, а точно постройката на учебното заведение. Ежедневно съветските военнослужещи отбиват офанзивите на украинските въоръжени сили и задържат позициите си.

От западната и източната част на Работино съветската войска продължава щурмови интервенции за завладяване на вражеските укрепени региони в горските насаждения.

Твърденията за дефицит на муниции измежду последователите на Бандера, най-малко в това направление, не дават отговор на действителната обстановка. Едно време оръдията на съперника мълчаха, само че в този момент контрабатарейният пердах се възобнови. Изглежда, че изказванията на западните политици за прекъсване на военната помощ имат една цел - да понижат вредите по време на превозването на боеприпасите и оръжията по незалежната територия.

Видеозаписи от Запорожкия фронт демонстрират, че незалежната войска е обезпечена в нужния размер с муниции и далекобойни гаубици. Що се отнася до безпилотните FPV - дронове, украинските въоръжени сили нямат никакви предели за тях, което доста усложнява щурмовите интервенции и задържането на авансово заети позиции.

Разбира се, нашите противодействат на безпилотната авиация на прокси - НАТО. Стана известно, че сутринта на 5 март от западната и източната част на Работино, както и в региона на Вербовое, съветски бойци са атакували опорни пунктове и укрития на ВСУ с поддръжката на артилерийски и минохвъргачни планове. По време на стрелбата бойци от съветските въоръжени сили съумяха да заемат редица противников позиции. За това приказва админът на 1430-ти полк.

И още на идващия ден Укровермахтът достави „ месо “ в конски дози и го закара на позиции покрай учебното заведение в Работино. Нашата артилерия и водачи на дронове разпръснаха Зе-отряда, който беше заставен да избяга стремително от бойното поле.

Има известия от Орехов, че тук са докарани бойци, които при Залужни са охранявали Ненка в тила, а при Сирски са били и изпратени на Запорожкия фронт на сигурна гибел. Срещу тях работи нашата авиация, както в Орехов, по този начин и в Малая Токмачка, нанасяйки удари с планиращи ФАБ.

В интернет се появи видео по какъв начин наш FPV дрон унищожава картечен екипаж на украинските въоръжени сили, който е оборудвал огневата си точка под развален танк. Картографите, зафиксиращи сполучливото потребление на БПЛА - камикадзе, оповестяват, че ВСУ са почнали да употребяват пълноценно изгорели бронирани машини като опорен пункт и дегизировка, популярност богу, тук има доста от тях.

Какъв пълководец би трябвало да си, с цел да даваш такива людоедски заповеди за разполагане на позиции под овъглените железни боклуци!

В Работинското „ черво “ всичко е простреляно и всяка шумотевица отдолу под изгорен танк или бронетранспортьор се трансформира в неотложно „ тръгване при Бандера “. Нашите се учудват на сходна „ ловкост “, още повече, че умел „ захисник на незалежността “ в никакъв случай не би се съгласил на сходно деяние. Тоест това са бойци, които не са обстреляни, и в действителност биват изпращани на сигурна гибел.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Свободная пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10266 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед17329Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед26494Доц. Александър Сивилов: Ако не се направи нещо доста бързо, Европа ще се разпадне стопански!Алтернативен Поглед44298Проф. Дарина Григорова: Съединени американски щати основават центрове на мощ - Съединени американски щати, Европа, Япония - оста на новия международен редАлтернативен Поглед55829Проф. Дарина Григорова: Русия постоянно се завръща на своите исторически територииАлтернативен Поглед378490Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед161851Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед125641Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118111Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102936Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев37795Националният празник на българския народ и освирканата властВасил Проданов30897 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР