На втория от Великден се изигра най-голямото дерби в българския

...
На втория от Великден се изигра най-голямото дерби в българския
Коментари Харесай

Истинско изкуство: Феновете на Левски спряха дъха с величествената си хореография срещу ЦСКА

На втория от Великден се изигра най-голямото дерби в българския футбол – това сред столичните грандове ЦСКА и Левски. За страдание на всички почитатели, които участваха на Националния стадион „ Васил Левски “, мачът разочарова, откакто приключи без попадения.

Може би най-интересният миг пристигна в последната минута от постоянното време, когато „ сините “ получиха право да изпълнят дузпа, само че ветеранът в състава на Елин Топузаков – Ивелин Попов, бе обезвреден от вратаря на „ алените “ – Густаво Бусато.

Въпреки че страстите на терена липсваха, тези по трибуните компенсираха. Привържениците на Левски за следващ път потвърдиха своята неумолима поддръжка към обичания си клуб и потвърди за какво са една от най-великите, а даже и най-великата аудитория в България.

Запалянковците на „ сините “ демонстрираха, че почитат и ценят историята на страната ни и по този мотив те издигнаха впечатляваща хореография, основана на стихосбирката на Иван Вазов „ Епопея на забравените “.

Под голям транспарант, на който грееше лъв с корона и с надпис над него „ Свобода или смъртъ “, пишеше „ Подвигът е сложен, пътят е яростен! “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР