На всяко от своите три деца ще посветя книга, продължавам

...
На всяко от своите три деца ще посветя книга, продължавам
Коментари Харесай

Щерката на Линда иска да стане топготвач като майка си

„ На всяко от своите три деца ще посветя книга, не преставам да пиша. Първата посветих на майка ми Маргарет, очаквайте и още, това е наслаждение за мен. “



Това показа Линда Макензи, брачната половинка на експремиера Кирил Петков и майка на трите му дъщери. Вторник вечер бе празник за фамилията и приятелите им от Политическа партия, които участваха на представянето на книгата „ В кулинарния свят на Линда ".

„ Аз персонално съм ужасно признателен, че до момента в който ние се занимаваме с всевъзможни ужаси, виждаме какво се случва, жена ми успяваше за всеки празник и всяка вечеря тъкмо с тази книга да направи нещо доста хубаво и положително ", благодари Кирил Петков на своята брачна половинка.

Той добави, че когато ядеш от ястията на брачната половинка му, няма по какъв начин да се чувстваш отговорен, тъй като те са колкото вкусни, толкоз и здравословни. „ Благодаря й, че прекарва тази хубост на живота през кулинарното изкуство, което тя владее до съвършенство “, сподели още съпредседателят на Политическа партия. Неговите съпартийци също си взеха подпис от Линда - Асен Василев, Венко Сабрутев, Калина Константинова, Даниел Лорер със фамилията си, бяха измежду гостите.

Дъщерята на Кирил и Линда - Ема, показа пред „ България Днес ", че доста обича да прави палачинки и желае да стане като майка си - мастършеф в кухнята.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР