На всички той я предстява просто като мадам Драгомира. Оказа

...
На всички той я предстява просто като мадам Драгомира. Оказа
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Няма Да Повярвате Коя Е Новата Жена До Певеца Краси Аврамов! Дръжте Се За Стола, Това Е Самата

На всички той я предстява просто като мадам Драгомира. Оказа се, че двамата са се срещнали в Америка, а изисканата баба му взела акъла с интелигентността, познанията и несъмнено, връзките и финансовата си самостоятелност.

Стана ясно, че мадам Драгомира е наследница на известната съветска белогвардейска фамилия Оболонски, емигрирала в Съединени американски щати по време на Гражданската война.

Тя била племенница на самия княз Иван Всеволодович Черногоров, което преди и в този момент й отваря доста порти в живота. Към момента Драгомира е настанена в хотел в столицата, до момента в който Аврамов се шири при другари в Княжево, написа разкрития.ком.

Припомняме, че преди време артистът се славеше с еднополовата си ориентировка, само че доказателства за влечението му към личния си пол, по този начин и не се откриха.

Днес пък други го подкачат, че си търси богати и възрастни дами, които да омагьосва, а те да го глезят и обгрижват. Какви тъкмо са желанията му по отношение на мадам Драгомира, не е ясно, само че може би занапред ще разберем.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР