Рино Барилари, наричан Краля на папараците“, обвинява Жерар Депардийо, че

...
Рино Барилари, наричан Краля на папараците“, обвинява Жерар Депардийо, че
Коментари Харесай

„Кралят на папараците“ обвини Жерар Депардийо, че го е нападнал в Рим

Рино Барилари, именуван „ Краля на папараците “, упреква Жерар Депардийо, че го е нападнал физически на улица „ Венето “ в центъра на Рим във вторник, оповестява Агенция Франс Прес.

Френската звезда обаче твърди, че се е „ намесил сред папарака и своята спътница " .

Сцената се разиграла в бар „ Хари “, едно от най-популярните заведения на улица „ Венето “, към 14,00 ч. (15,00 ч. българско време).

„ Видях го на улица „ Венето “ с една жена. Отидох да направя няколко фотоси “ , споделя 79-годишният фотограф, представен от римския ежедневник „ Месаджеро “.

Brutta avventura per il king dei: aggredito fuori da un locale di Via Veneto, a Roma, da, infastidito dai suoi scatti.
Barillari è stato medicato al pronto soccorso. Claudia Antinoro
— Tg1 (@Tg1Rai)
Според описа му първо дамата, съпътстваща артиста, която се оказала неговата партньорка Магда Ваврусова, се пробвала да го блокира, преди самият Жерар Депардийо да се намеси и да го удари три пъти в лицето.

Вчера вечерта артистът и партньорката му показаха своята версия на събитията в изказване, оповестено от парижката им адвокатка Делфин Мейе: „ Рино Барилари, който е прочут както със фотосите си, по този начин и с нападателните си способи, блъснал грубо партньорката на Жерар Депардийо “ .

„ Фотографът ме бутна, докосвайки гърдите ми с ръка (...) Все още изпитвам болежка, той беше извънредно нападателен “ , описа партньорката на артиста на римските служители на реда, пред които е подала тъжба за принуждение, съгласно адвокатката.

„ Предизвикан от грубостта, Жерар Депардийо, застанал сред папарака и партньорката си, само че се спънал и паднал върху него “ , продължава адвокатката: „ След това известният артист и партньорката му се качили в колата, като фотографът настойчиво продължавал да ги снима, без да стопира, все пак, което преди малко се било случило “

Спътницата на артиста се намира в римската болница „ Умберто Първи “, сподели тя и добави, че „ това не е първият случай, в който този фотограф влиза в спречкване, като твърди самичък, че е имал съвсем 170 визити до незабавното поделение поради конфликти с известни персони, които не желаят да бъдат снимани “

Actor Gérard Depardieu allegedly punches ‘King of Paparazzi’ repeatedly at popular Rome cafe — weeks after sexual assault allegations: “There was a lot of blood. ”
— NahBabyNah (@NahBabyNah)
От своя страна фотографът, с който Агенция Франс Прес се свърза по телефона в късния следобяд, не бе в положение да откликне, като сподели: „ Не мога да приказвам, в болница съм “ .

Според в. „ Месаджеро “, който е съумял да го интервюира, преди да бъде приет в болница, фотографът също има намерение да подаде тъжба: „ Първо ще вляза в болница, само че по-късно ще се погрижа за него - ще подам тъжба против него до карабинерите “ , споделя той пред вестника.

„ Докато ги снимах на масата им, несъмнено - скрито, нямах визия по какъв начин ще приключи всичко “ , споделя той. „ Мама мия, той е толкоз пълен. Удари ме три пъти в лицето! “

Рино Барилари, който стартира кариерата си напълно млад, претърпява златния интервал на „ долче вита “ в Рим, където снима звезди като Лиз Тейлър, Ингрид Бергман, Бриджит Бардо, Ава Гарднър, София Лорен, Джина Лолобриджида и Марчело Мастрояни.

На 75-годишна възраст Жерар Депардийо, именуван „ свещеното страшилище на френското кино “ , вижда по какъв начин звездата му залязва. През октомври той ще бъде изправен пред съда в Париж за полово посягане над две дами по време на фотоси на филм през 2021 година От 2020 година насам той е упрекнат и в обезчестяване и полово посягане против младата актриса Шарлот Арну.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР