На вратата поставяме от - София, който имаше решаващи намеси

...
На вратата поставяме от - София, който имаше решаващи намеси
Коментари Харесай

Отборът на кръга в efbet Лига

На вратата слагаме от - София, който имаше решаващи намеси против Локомотив (София) и оказа помощ за точката на " алените ". Бразилският вратар на два пъти избави удари от близко на " железничарите ". Десен бек в нашия алегоричен отбор е от. Традиционно бразилецът действаше на висота в родния шампионат и хвърли доста сили при успеха на " орлите " над.
20  Локомотив (София) - ЦСКА - София
В средата на отбраната нареждаме опитният защитник на Черно море Живко Атанасов и сътрудника му от, като и двамата се отличиха със постоянни дейности при успехите на техните тимове. Като ляв бек " пускаме ", който беше измежду най-хубавите от при равенството с - София в " Надежда ".
37  Левски - Спартак (Варна)
Двойката в полузащитата е формирана от и. Звездата на " сините " се отличи с две попадения в мрежата на и беше на нормалното си положително ниво. Чочев пък беше познатият водач на 1948, завръщайки се след травма, с отлични статистически индикатори в кръга. Той се нагърби да извърши дузпа в последната минута в, с което избави точката за " алените ".
16  Хебър (Пазарджик) - Септември (София)
По крилата места намират от и от. Ганайското крило на първенците се регистрира с гол във вратата на, а младежът от столичния отбор изригна с две попадения в мрежата на.
37  Левски - Спартак (Варна)
Изборът на централен нападател наподобява логически - се трансформира в централна фигура за при разгрома над варненските " соколи ". Френският нападател от марокански генезис се регистрира с два гола и една асистенция за крайното 5:0 за " сините ".
19  Ботев (Враца) - Ботев (Пловдив)
Зад застава колумбийският стрелец. Нападателят на отчая " канарчетата " от с два гола и асистенция за успеха с 3:2 на момчетата на Росен Кирилов.

Идеален тим на II кръг:

Густаво Бусато (ЦСКА - София)
Сисиньо (Лудогорец)
Живко Атанасов (Черно море)
Асен Георгиев (Септември София)
Мики Орачев (Локомотив София)
Филип Кръстев (Левски)
Ивайло Чочев (ЦСКА 1948)
Бърнард Текпетей (Лудогорец)
Браян Переа (Ботев Враца)
Симеон Александров (Септември София)
Билал Бари (Левски)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР