На Велики четвъртък (13 април) и Велика събота (15 април)

...
На Велики четвъртък (13 април) и Велика събота (15 април)
Коментари Харесай

Цветен Великден с деца и животни организира Зоопаркът в Стара Загора

На Велики четвъртък (13 април) и Велика събота (15 април) дребни и огромни старозагорци и посетители на града имат покана да се включат в пъстрия празник на Зоопарка в Стара Загора.

„ Цветен Великден с деца и животни “ е мотото на самодейността, която с доста възторг провежда екипът на зооградината. „ Подготвяме няколко просветителни лекции, които ще бъдат поднесени по подобаващ и забавен метод на най-малките ни другари. Забавната игра носи името „ Смели откриватели “ и ще приложи на процедура наученото от любознателните ни гости. Не сме пропуснали в програмата и майсторене на цветна тематична декорация “ – споделя ръководителят на зооградината доктор Ивелина Илиева.
-->
И през двата празнични дни началото на дейностите ще бъде от 11.00 часа, а мястото е пространството пред административната постройка. „ Показваме, че ваканцията може да бъде и малко по-различна, изключително в навечерието на най-светлия християнски празник. Надяваме се, че времето ще бъде уместно, с цел да се забавляваме и учим дружно с децата “, добавя доктор Илиева.

Активна е опцията за закупуване на билет през уеб страницата на зооградината – https://zoo.starazagora.bg/bg/bileti, която улеснява визитата на феновете на животни и разходка в един от най-големите зоопаркове у нас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР