На в Министерски съвет . До него бе и столичният

...
На в Министерски съвет . До него бе и столичният
Коментари Харесай

Фандъкова назова следващата К-19 забрана, която ще скове София ВИДЕО

На в Министерски съвет. До него бе и столичният кмет Йорданка Фандъкова. Тя на собствен ред разкри чакат ли се още ограничавания за софиянци предвид на възходящия брой на новозаразени с ковид в София.

„ Въведохме няколко пъти избрани ограничения. Те са ориентирани първо към наложителното маски на закрито и второ – да насочим напъните към тези места, където може да има скупчване на хора.

Заради това въведохме ограничавания за работното време на заведения и заведения за хранене. Преди това затворихме питейни заведения и нощни заведения. Студентите са онлайн, а преди два дни предприехме идващите стъпки – да няма скупчване на младежи в моловете и да дадем „ зелен кулоар “ на възрастните хора при извършването на покупки “, разясни Фандъкова.

„ Прогимназиалният стадий на учебните заведения остана единственото място, където може да има повече скупчване на хора на едно място “, безапелационен бе кметът на София.

„ Ако нещата с новозаразените не престават във възходяща линия това е единствената спомагателна мярка, която има смисъл да се вкарва в допълнение “, сподели Фандъкова.

„ Мерките са задоволителни. Важно е да имаме самоконтрол. От нас зависи да ограничим болестта “, прикани кметът на София.

БЛИЦ напомня, че

Преди дни пък се появиха значими детайлности за

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР