На ужасяваща находка се натъкнал видинчанин, който не бил посещавал

...
На ужасяваща находка се натъкнал видинчанин, който не бил посещавал
Коментари Харесай

Ужасяваща находка! Видинчанин откри мумифициран труп в наследствената си къща

На ужасяваща находка се натъкнал видинчанин, който не бил посещавал от дълго време наследствената си къща в близко село. В една от стаите индивидът разкрил мумифициран мъртвец, научи BulNews.bg.
Случката, почтена за филм на ужасите, се разиграла в петък вечерта, на 16 август. Видинчанин отдавна не бил посещавал собствен парцел в село Антимово, който бил наследил. Минавайки през селото до момента в който пътувал, той решил да отиде до къщата да я нагледа. След като влезнал вътре обаче едвам не побягнал с писъци, откакто видял мъртвец да лежи в една от стаите.
Стопанинът подал сигнал в полицията. Дежурна оперативна група неотложно посетила местопроизшествието и направила оглед. Разследващите открили, че парцелът бил очевидно ненаселен отдавна, избуяла гъста растителност ограничавала достъпа до него, а всички пространства и движимости в тях били мощно запрашени.
Трупът наподобява бил прокиснал дълго време в къщата, защото бил мумифициран. Разследващите открили, че най-вероятно тялото е на разположение от мъжки пол, само че самоличността му не е открита.
Работата по следствието на случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР