На участие може да си скъсаш гласните струни от пеене

...
На участие може да си скъсаш гласните струни от пеене
Коментари Харесай

Тони Стораро: Стана чудо, получих благословия от най-великия в България!

На присъединяване може да си скъсаш гласните струни от пеене с най-новите и най-големите си шлагери, само че нищо не завършило, до момента в който не изпееш най-после някоя огромна българска ария. Това призна в „ Преди обед ” по bTV поп фолк легендата Тони Стораро.

„ Докато не изпееш една или две национални или национални песни и до момента в който не светнат лед екраните в дискотеката със знамето на България, присъединяване не е приключено ”, това съобщи артистът. Той добави, че негови сътрудници от Гърция, Турция, Румъния и други страни също са отбелязали този факт и са го поздравявали за финалните песни. Стораро обаче им обяснявал, че това не са негови, а песните на българския народ.

„ Това са корените, песните на нашите баби и прабаби ”, разяснява той и добави, че патриотичните песни би трябвало да продължат да се извършват с почитание и любов.

Тони Стораро заяви също, че за огромния си концерт, който следва, той е получил разрешение да извърши песни на един от най-големите български артисти. Той обаче отхвърли изрично за кого става въпрос.

„ Не е от моя род. За мен това беше знамение, получих благословия от най-великия за мен български артист. Това е сбъдната фантазия за мен, да дойда от моя роден край, Лудогорието, в огромния град и да получа това позволение ”, призна Тони Стораро.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР