На този етап всякаква надежда за помирение между принц Хари

...
На този етап всякаква надежда за помирение между принц Хари
Коментари Харесай

Заповед отгоре: Уилям и Кейт трябва да се помирят с Хари и Меган

На този стадий всякаква вяра за помиряване сред принц Хари и кралското семейство наподобява немислима. Но има спусната от горната страна инструкция да се реализира измамлив мир за историческото събитие и за тази цел Уилям и Кейт ще би трябвало да преглътнат обидите.

Не е ясно дали херцозите на Съсекс ще участват на коронацията на 74-годишния крал Чарлз и даже не е несъмнено дали Хари и Меган са получили публична покана. Но по всичко проличава,че монархът взема защитни ограничения, с цел да държи непокорния си наследник и брачната половинка му кротки, в случай че въобще участват на най-важния му ден. Светът би трябвало да види доближаване – и принц Уилям и Катрин могат да изиграят решаваща роля за излъскване на имиджа на Уиндзорите.

Според осведомени Чарлз се готви за два вероятни сюжета: първият – двамата идват зедно. Вариант втори и много евентуален – Хари идва без Меган, която би предпочела да чества рождения ден на първородния си наследник Арчи (датата съответствува с деня на коронацията) в стеснен кръг в Монтесито, Калифорния. Но без значение от разновидността, кралското семейство евентуално се опасява вниманието на обществеността да не бъде фокусирано върху наличието на Хари и Меган. Тук в играта влизат Уилям и Кейт.



Кралският специалист Камила Томини подозира, че двамата са насърчавани да поемат опеката над Хари. Самият монарх няма да има време да вземе сина си под крилото си. „ Кралските особи би трябвало да наподобяват по този начин, като че ли го приветстват в кралското семейство. Хари ще бъде включен в техните ограничения за сигурност за огромния празничен уикенд, тъй че да не може да се оплаква, че няма защита “, разсъждава журналистката в изявление за The Telegraph.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР