На този етап все още няма официална реакция от политическите

...
На този етап все още няма официална реакция от политическите
Коментари Харесай

Деница Сачева: Нямаме индикации за мненията на партиите по нашето предложение

На този стадий към момента няма публична реакция от политическите партии. Нямаме индикации за това какви са мненията и вижданията на другите партии във връзка с нашето предложение, само че и не виждаме какви биха могли да бъдат причините срещу това, изключително когато предлагаме всяка една партия да може да излъчи и показа свои хора в възможните контактни групи. Това сподели пред NOVA Деница Сачева от ГЕРБ.

" Фокусирали сме се върху необятно държавно управление. По думите й гласоподавателите в последните няколко вота са дали знак, че желаят съдружно ръководство. Според ГЕРБ няма смисъл да се дават още веднъж пари за ново гласоподаване, в случай, че резултатът би бил същият “, добави Сачева.

Тя акцентира, че задачата на договарянията е да бъдат изяснени общите точки на единодушие и върху тях да се направи стратегия, по която да се ръководи в идващия мандат. По думите на някогашния обществен министър хората в страната желаят да бъде реализирано единодушие сред политическите сили, с цел да се оправят с рецесиите у нас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР