На този ден през 1977 година мистериозно шестгодишно послание бе

...
На този ден през 1977 година мистериозно шестгодишно послание бе
Коментари Харесай

Мистерия с тв излъчване на извънземни остава неразгадана 42 години ВИДЕО

На този ден през 1977 година мистериозно шестгодишно обръщение бе излъчен в южната част на Англия. Смразяващото кръвта предизвестие от някои си, разпознал се като "Врилон " - представител на Галактическото командване Аштар, и до в този момент не е намерило разумно пояснение.

Денят е бил събота, 26 ноември, когато по време на излъчването на рутинните вести в 17:00 часа на Southern TV феновете са почнали да виждат по какъв начин облика на представителя Андр Гарднър е почнал да се изкривява, а от техните тв приемници почнал да се чува бездънен жужащ тон.
След това пристигнало и посланието: "Това е гласът на Врилон, представител на Галактическото командване Аштар, приказвам на вас.

Години наред сте ни виждали като светлини в небето. Сега приказваме на вас с мир и мъдрост, както сме правили с вашите братя и сестри по цялата планета Земя.

Идваме, с цел да ви предупредим за ориста на вашата раса и свят, с цел да може да поемете дружно с останалите хора да поемете курса, с помощта на който вие ще избегнете злополуката, която заплашва вашия свят, както и съществата в нашите светове към нас ".

Обяснявайки, че Земята навлиза в нова епоха, която може да донесе мир и естетика за целия човешки жанр, гласът предизвестява, че е време да се забранят всичките оръжия за всеобщо поразяване:

"Всичките ваши оръжия на злото би трябвало да бъдат отстранени. Времето за спорове е отминало и расата, от която вие сте част, може да поеме към по-високите равнища на еволюцията си, в случай че докажете, че сте почтени за това. имате доста малко време, с цел да се научите по какъв начин да живеете дружно в мир и благоденствие ".

След това Врилон прибавя: "Гледаме ви по какъв начин растете от доста години, както вие сте гледали светлините в небето ". Той твърди, че "има доста повече същества на и към Земята, в сравнение с вашите учени признават ".

Предупреждавайки хората да не слушат подправени водачи, Врилон споделя, че той и неговите сътрудници от Галактическото командване "напускат действителността на нашето битие ", като е време да еволюират в по-висша форма.
Посланието по този начин и не бе в никакъв случай повторено още веднъж или обяснени.

Рационалното мислене навежда на мисълта, че това е някаква смешка или машинация на някой, който е бил "превзел " телевизионния предавател в района.

Говорител на Southern Television съобщи пред кореспонденти, че "шегаджия е заглушил предавателите в Северен Хампшир, поставяйки различен предавател доста покрай техния ".

Но 42 години по-късно няма и след от въпросния шегобиец.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР