На топло отпрашиха Антония Петрова и Ивайло Батинков, което им

...
На топло отпрашиха Антония Петрова и Ивайло Батинков, което им
Коментари Харесай

Ще я удуши: Антония Петрова и Батинков се снимаха Г*ЛИ, той крие сланините си зад нея!

На топло отпрашиха Антония Петрова и Ивайло Батинков, което им е фамилна традиция. Тоца от години не пропуща да се похвали по какъв начин всяка зима двамата взимат синовете си и отпътуват на обичаното си място - Малдивите, с цел да посрещнат там коледните и новогодишни празници.

Всъщност от време на време са оставали тук за фамилна Коледа с родата и излитаха чак за Нова година, само че през днешния ден нещо ги е стегнала шапката и са се разбързали. Разбира се, Петрова не пропусна да разгласява няколко " неповторими " фрагмента от своето хепи фемили, без да чака обаче, че те ще докарат потребителите до откровен смях. Защо ли?!...

Този път смехът не е по адрес на някогашната Мис България, а на брачна половинка й. Тоца е ясна - от дълго време тя стартира с филтрите и фотошопа, като й признаваме, че ги употребява ловко. Далеч по-умело от една Андреа да вземем за пример. Батинков обаче е паметен на фрагментите, на които не стопира да се... крие.

Да, и той, и Тоца са г@ли, сиреч по бански, де, само че забележете къде се намира от самото начало Ивайло - или лежащ по стомах на брега, или извърнат с тил, или компактно зад тила на жена си, че да скрие сланинките.

На едното фото даже по този начин я е гепил откъм гърба за врата и раменете, че някои взеха решение, че демонстрира мераци да я удуши. Е, като знаем нрава на Тоцето, това няма да учуди никого... Весела отмора им пожелаваме!

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ивайло Батинков Тоца малдивите Антония Петрова Мис България Антония Петрова и Ивайло Батинков Андреа филтри фотошоп
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР