На територията на общините Бургас, Поморие и Несебър тече специализирана

...
На територията на общините Бургас, Поморие и Несебър тече специализирана
Коментари Харесай

При спецакция! Задържаха легендарния автокрадец Вальо Пахама в Бургас /снимки/

На територията на общините Бургас, Поморие и Несебър тече профилирана интервенция на ОДМВР, обвързвана с издирването на откраднати ултрамодерни лимузини и техният трафик към чужбина. Бандата е била проследявана в продължение на няколко месеца преди офанзивата.
По време на спецоперацията е арестуван пред бл. 26 в жк „ Изгрев “ паметният автоджамбазин Валентин Стойков Пахама от Поморие, заяви Флагман.бг.
50-годишният апаш на коли се смята за най-виртуозният занаятчия на джаджи, с които може да блокира и най-надеждната алармена система. Пахама се разхожда на независимост, откакто против него и колегата му Божидар Благоев-Даката се организира бутафорно правосъдно дело с условни присъди преди 2 години, които тандемът в допълнение обжалваше пред Върховен съд.
Полицейското следствие за кражбата на скъпи коли от бандата на Пахама продължи 4 години – от 2014 година до 2018 година На няколко пъти то бе спирано и продължавано, а доказателствата на криминалистите ту „ тежаха “, ту „ олекваха “ пред държавното обвиняване и съдиите.
Пахама бе заплашен от 5-годишна ефикасна присъда, каквато по този начин и не се състоя. Помориецът всява почит със своя професионален бандитизъм. Посещава най-скъпите фитнес зали в Бургас, храни се в елитни заведения и явно е траял с ударите си по скъпи коли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР