На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:На 28.

...
На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:На 28.
Коментари Харесай

Катастрофи в Пиринско! 28- годишна изтърва управлението на колата си и се заби в мантинела, нелепа смърт на велосипедист от Добринище и още

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 28. 08. 2022 година към 00:25 часа на път II-84 в региона на гр. Разлог при разклона за път II-19 в посока Благоевград, 28 - годишна лидерка на лек автомобил " Тойота Ярис " е изгубила надзор над автомобила, вследствие на което той е навлязъл в банкета на дясната пътна лента и се е удрил в мантинела. С фрактура на ръката е потърпевша 21-годишна пътничка в автомобила. Пробата с техническо стредство за съществуване на алкохол в издишания въздух на лидерката е негативна.

На 28. 08. 2022 година към 18:00 часа в гр. Банско, 45-годишен мъж от гр. Добринище, движейки се по ул. „ Пирин “ е изгубил надзор над управлявания от него велосипед, излязъл е в дясно от пътя и се е блъснал в дърво. В резултат на случая той е умрял на място.

На 28. 08. 2022 година към 22:00 часа на пътя сред с. Камена и с. Яворница, лек автомобил „ Опел Корса “ с 40-годишен лидер от с. Яворница, общ. Петрич е лишил преимуществото на мотоциклет „ Хонда “ без сложени регистрационни табели, управяляван от 19-годишен недееспособен лидер от с Яворница и е позволил ПТП. В резултат на случая, с рани по тялото и фрактура на прешлени е потърпевш мотоциклетистът, който е настанен за лекуване в МБАЛ-Петрич, а с болки в ръката е потърпевшо 10-годишно момиче, пътуващо в автомобила. След осъществен медицински обзор то е освободено за домашно лекуване.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР