На тържествена церемония бяха връчени дипломите на абсолвентите от филиала

...
На тържествена церемония бяха връчени дипломите на абсолвентите от филиала
Коментари Харесай

Връчиха дипломите на студенти от филиала на Великотърновския университет във Враца

На тържествена гала бяха връчени дипломите на абитуриентите от филиала на Великотърновски университет „ Св. Св. Кирил и Методий “ във Враца. Кметът Калин Каменов поздрави присъстващите. „ Вашата специалност е предопределение, което изисква да сте стимулирани, да сте коректив на себе си и в никакъв случай да не спирате да учите. Помнете уроците на Вашите преподаватели и в никакъв случай не отхвърляйте познания на своите възпитаници. Скъпи абитуриенти, поисквам Ви да бъдете вдъхновители, а не просто преподаватели. На добър час! “ – сподели още кметът Калин Каменов и награди отличниците от Випуск 2022 година.

Приветствие към завършващите насочиха и шефът на филиала проф. доктор Рени Христова, доцент доктор Емил Бузов – шеф на Педагогическия лицей в Плевен, началникът на РУО и заместител регионалният шеф.

Своите свидетелства за приключено висше обучение получават над 200 студенти в образователно-квалификационна степен „ бакалавър “ и „ магистър “.



Преди церемонията във филиала на Великотърновския университет в града, кметът Калин Каменов и проф. доктор Рени Христова откриха две изцяло актуализирани конферентни зали, в които ще се образоват студентите на висшето образователно заведение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР