На своето заседание на 30 ноември 2023 г. Общинският съвет

...
На своето заседание на 30 ноември 2023 г. Общинският съвет
Коментари Харесай

Избраха постоянните комисии с председатели в Общинския съвет в Ловеч

На своето съвещание на 30 ноември 2023 година Общинският съвет в Ловеч прегледа като изключителна точка въпроса за състав на непрекъснатите комисии. Избрани бяха и ръководители на шестте комисии.

Постоянната комисия по правно-нормативни въпроси, тъжби, надзор, публичен ред, сигурност на придвижването и спор на ползи (ПНВЖКОРБДКИ) е с ръководител Стефан Тихолов. Постоянната комисия по бюджет, финанси и европроекти (БФЕ) е с ръководител Валентина Янкова. Постоянната комисия по икономическа и стопанска политика, туризъм, приватизация и интернационално съдействие (ИСПТПМС) е с ръководител Минчо Казанджиев. ПК по обучение, просвета, спорт, децата, младежта и Неправителствени организации (ОКСДМНПО) е с ръководител Венцислав Банчев. ПК по обществена активност, демографска политика и опазване на здравето (СДДПЗ) е с ръководител Красимира Дренчева. ПК по общинска благосъстоятелност, устройство на територията, комунални действия, екология, превоз и жилищна политика (ОСУТКДЕТЖП) е с ръководител Калин Кръстев.

Съветниците от „ Граждани за България “ и ГЕРБ – Съюз на демократичните сили преди гласуването се отхвърлиха от председателски места в комисиите.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР