На свое разширено заседание Областният комитет на ВМРО-София взе решение

...
На свое разширено заседание Областният комитет на ВМРО-София взе решение
Коментари Харесай

Той извади кирливите ризи на Борис Бонев и ДеБъ! Днес го издигнаха за кмет на София

На свое разширено съвещание Областният комитет на ВМРО-София взе решение да номинира Карлос Контрера за претендент от Вътрешна македонска революционна организация за кмет на Столичната община, както и за лидер на листата с претенденти за общински съветници в София.
Вътрешна македонска революционна организация ще се яви независимо на локалните избори в София, като се водят диалози за поддръжка от патриотични и консервативни организации.
Карлос Контрера е ръководител на Областния комитет на Вътрешна македонска революционна организация за гр. София, два мандата е общински консултант в Столичен общински съвет и е бил ръководител на Комисията по превоз и пътна сигурност към СОС. Той е правист по обучение със специализация в региона на административното право.
Контрера е същински призрачен сън за столичния джендъриат, той е първият който извади нескрито схемите на Борис Бонев с хора на Фандъкова в софийското метро. Освен това първи разкри, че оБщинарите от ДеБъ са се прегърнали да работят дружно с ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР