На света има и такива мъже, които с поведението си

...
На света има и такива мъже, които с поведението си
Коментари Харесай

Eмануела поиска ръката на любимия си мъж пред стотици фенове

На света има и такива мъже, които с държанието си могат да накарат обичаната им сама да изиска да се омъжи за тях.

И в случай че до в този момент, тя е бягала от мъжете си, през днешния ден бунтарката Емануела, нарочена за булката дезертьор, предложи брак на своя обичан пред очите на стотици почитатели, написа LifeOnline.bg.

“Преди една година срещнах един човек, който доста обичам. Той доскоро ми сподели, че това са мъжки работи, и би трябвало той да ми предложи… обаче, мисля, че аз би трябвало да ти предложа – обърна се към своя обичан Мартин Николов – Елвиса Емануела, прекъсвайки присъединяване си в столичен чалга клуб – Така че, би ли се оженил за мен и ще ме обичаш ли до края на живота ми?”, попита звездата на Пайнер своя обичан, и той призна, че би трябвало да одобри, а щастлива певицата запя "

„ В такова красиво страшилище, аз ли влюбих се… както си искаш имай ме… “, което в действителност е текста от песента й „ Съкровище “.

Така, Булката дезертьор Емануела, която е получавала до в този момент девет оферти за брак, стигна до там, че сама да предложи сърцето си на своя фаворит.

Щастливото събитие се случи пред очите на стотици почитатели на певицата онлайн по време на нейно присъединяване в студентски град, а новината гласи:
Емануела е сгодена!!! Късметлията е Мартин Николов, чакаме сватбата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР