На сухопътните граници се тестват всички, които влизат в странатаГърция

...
На сухопътните граници се тестват всички, които влизат в странатаГърция
Коментари Харесай

В Гърция без зелен сертификат или отрицателен тест - само в хранителните магазини

На сухопътните граници се тестват всички, които влизат в страната
Гърция вкарва спомагателни ограничения поради следващия скок на новите случаи на ковид. Властите стягат и контрола на достъпа до публични места със зелени документи, само че са безапелационни, че не се постанова локдаун, оповестява БНР.

От през днешния ден в магазините за хранителни артикули се позволяват стеснен брой клиенти - по един на 9 кв. м. комерсиална повърхност. Заради мярката на доста места се образуват опашки.

Тази рестрикция беше въведена по гледище на лекарите. Според тяхното определение комерсиалните обекти са като огнище на разпространяване на вируса.

Във всички останали търговски обекти неимунизираните влизат единствено след показване на негативен антигенен тест.

В заведения за хранене, кафенета и питейни заведения на входа се прави инспекция на здравния статус на всеки клиент. Децата над 4-годишна възраст също показват негативен резултат преди да посетят с родителите ресторант.

Антигенните проби могат да се създадат във всяка аптека против 8 евро. От през днешния ден удължиха с още две седмици рестриктивните мерки за влизане в югозападната ни съседка. На сухопътните граници се тестват всички, които влизат в страната.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР