На среща в Кремъл с руския си колега Владимир Путин

...
На среща в Кремъл с руския си колега Владимир Путин
Коментари Харесай

Президентът на Сирия с добра новина за Путин

На среща в Кремъл с съветския си сътрудник Владимир Путин президентът на Сирия Башар Асад поддържа съветското навлизане в Украйна. В началото на договарянията, протоколни фрагменти, разпространени от пресслужбата на Кремъл сирийският водач съобщи: " Искам да се възползвам от случая, защото това е първото ми посещаване след началото на специфичната интервенция в Украйна и да повторя сирийската позиция в поддръжка на тази спецоперация против неонацистите и старите нацисти ".

По думите на Асад “в предишното Западът е приемал на своя територия старите нацисти и продължава да ги поддържа и през днешния ден ”.
-->
На собствен ред Владимир Путин съобщи, че с помощта на решаващия принос на съветските въоръжени сили в Сирия са реализирани основни резултати в битката срещу международния тероризъм, прецизира БНР.

В Москва се срещнаха и министрите на защитата на двете страни. Сергей Шойгу и Махмуд Абас разискаха обстановката в Сирия и военното и военнотехническо съдействие.

Преговорите са траяли близо три часа и са приключили към 20:00 часа московско време, заяви за ТАСС представителят на Кремъл Дмитрий Песков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР