На среща с избиратели в Плевен, председателят на БСП за

...
На среща с избиратели в Плевен, председателят на БСП за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в Плевен: ПП, ДБ и ГЕРБ са заедно и са едно и също

На среща с гласоподаватели в Плевен, ръководителят на Българска социалистическа партия за България Корнелия Нинова сподели, че сега дуелът е сред Продължаваме промяната и Политическа партия ГЕРБ и се следи, кой ще е първа мощ. Тя сподели, че двете партии в действителност не са опция едни на други.

„ Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ дружно желаят да се отстраняват монументи и да се заличава паметта на България, историческата памет – видяхте решенията в Столичен Общински съветза премахването на Паметника на Съветската войска. Те са дружно в позицията да се изпраща оръжие за Украйна.

Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ са дружно за джендър идеологията. Те са дружно в пазарния фундаментализъм и споделят: „ Държавата не би трябвало да се меси на пазара, той би трябвало самичък да се контролира и самичък да дефинира цените “.

Ние обаче виждаме какво става в този момент и обстановката е такава, че има потребност от държавна интервенция и здрава държавна ръка, която да помогне и на стопанската система, и на фамилията.

Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ са дружно и в това да имаме недостиг под 3%, с цел да влезем незабавно в Еврозоната, само че това значи орязване на разноските – от лечебни заведения, от учебни заведения, от заплати, от всичко. Не можем да си позволим да оставим българския народ в тази рецесия още по-беден “, безапелационна беше Нинова.

Корнелия Нинова означи и нуждата от самостоятелна енергетика: „ Белене “ би трябвало да стане и може да стане “, сподели тя:

„ Няма да се откажем нито от вашите подписи, нито от хилядите подписи, които събрахме тогава на референдума, нито от икономическата и пазарната логичност. Наистина голяма инвестиция, тук има съоръжение, то би трябвало да бъде употребявано и то може да носи на България по-ниски цени и по-ефективна стопанска система, както и работни места. И освен за Плевен, аз съм сигурна, че тук ще дойдат хора и от други райони. Инфраструктура ще се построи, ще даде живот на съпътстващи действия. Затова ние ще продължим нашата борба за създаване на АЕЦ „ Белене “.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява и новосъздадената коалиция Левицата:

„ Новоучредената Левица не е Българска социалистическа партия. Нито са нови, нито са леви. Виждате ли нови лица или нови хрумвания в този съюз. Според мен виждате единствено едно оскърбление. Не са леви и тъй като едните в съюз с ГЕРБ вкараха онази пенсионна промяна, с която се усилват стажът и възрастта всяка година. Ние, българските социалисти от Българска социалистическа партия сме достоверните и сме потвърдили, че каквото обещаем в съпротива, го вършим в ръководство “.

 КорнелияНинова означи, че е необходимобългарите да излязат и да гласоподават, тъй като от това зависи по какъв начин и накъде ще продължи България, както и чезависи и животът на всеки един от гражданини на всяко семейство.
“Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината ”, прикани тя.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР