На среща с активисти от предизборния си щаб руският президент

...
На среща с активисти от предизборния си щаб руският президент
Коментари Харесай

Путин: Обещавам, че ще изтласкаме обратно украинските сили

На среща с деятели от предизборния си щаб съветският президент Владимир Путин през днешния ден даде обещание да изтласка назад украинските сили, с цел да органични опасността от офанзиви против територията на Русия, съобщи Асошиейтед прес.

В отговор на питане за проектите по отношение на военната акция в Украйна, Путин сподели, че фронтовата линия би трябвало да бъде изтласкана обратно на " такова разстояние от нашата територия, че тя да бъде в сигурност от доставената от Запада далекобойна артилерия, която украинските управляващи употребяват, с цел да обстрелват мирни градове ".

Той добави, че съветските въоръжени сили вършат тъкмо това – " изтласкват врага обратно от жизненоважните обитаеми места ". " Това е главният претекст за нашите момчета, които се борят и рискуват живота си там – да защитят Родината, да защитят нашите хора ", сподели още Путин.

Украйна наскоро нанесе удари в Русия, в това число при офанзива на 30 декември по граничния град Белгород, при която бяха убити 25 души и ранени повече от 100, напомня АП.

Путин също по този начин сподели, че проверяващи са стигнали до умозаключение, че Украйна е употребила доставени от Съединени американски щати системи за противовъздушна защита " Пейтриът " (Patriot), с цел да смъкна съветския военнотранспортен аероплан в Белгородска област на 24 януари.

Руските управляващи споделиха, че при злополуката за починали всичките 74 души на борда, в това число 65 украински военнопленници, които щели да бъдат разменени.

Украински публични представители не отхвърлят свалянето на самолета, само че отхвърлиха да поемат отговорност за него и приканиха за интернационално следствие.

Путин съобщи, че Русия освен би приветствала, само че " ще упорства " за интернационално следствие " на закононарушението ", осъществено от Украйна.

Седемдесет и една годишният Путин, който се кандидатира за президент като самостоятелен претендент, разчита на строгия си надзор върху политическата система на Русия, който откри за 24 години на власт, разяснява АП. Тъй като изтъкнатите критици, които биха могли да му се опълчват, са в пандиза или живеят в чужбина, а множеството самостоятелни медии са неразрешени, преизбирането му на президентските избори на 15-17 март е съвсем несъмнено, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Русия е принудена да пази ползите си, в това число и с военни средства ", сподели още Путин на срещата с предизборния си щаб, като уточни, че даже по време на срещата съветските войски са постигнали нови триумфи край град Авдеевка в Източна Украйна./24 часа

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР