На специална церемония в Пресклуб „България“ защитникът на ЦСКА Асен

...
На специална церемония в Пресклуб „България“ защитникът на ЦСКА Асен
Коментари Харесай

Дончев: Щастлив съм, че с първия ми гол ЦСКА спечели, надявам се да оправдая очакванията на треньора

На специфична гала в Пресклуб „ България “ бранителят на ЦСКА Асен Дончев бе награден за Играч №1 на третия кръг в efbet лига.

За първия си гол в елита при триумфа на " армейците " с 1:0 над Черно море Варна Дончев получи 6 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 19 футболни треньори.

Асен Дончев благодари за премията, която е първа в кариерата.

" Радвам се, че тъкмо по този метод вкарах първия си гол за ЦСКА – незабавно след влизането ми в игра и при първото допиране на топката. Много съм благополучен, че с моя гол ЦСКА завоюва този значим мач ", стартира футболистът.

Дончев разясни, че е имал тежка травма, която е лекувал близо 7 месеца, само че към този момент се усеща по-силен.

" Дебютът ми за ЦСКА бе против Монтана, в последните 20 минути Любо Пенев ме пусна и бях доста благополучен ", сподели той.

Перспективният състезател съобщи, че с треньора на " алените " Саша Илич е провел диалог, на който му е обяснил, че избира да играе като крило, а не десен бранител.

" Разбира се, че ще играя там, където ми каже треньорът. Казах на Саша Илич, че избирам да играя крило, тъй като като младеж най-добре се представях на този пост. Благодарен съм му, че ми дава късмет да се изявявам на този пост и се надявам да оправдая доверието му ", добави младокът.

Дончев съобщи, че двете безапелационни победи над Македония Гьорче Петров и Берое дават повече самочувствие, а упоритостите на тима стават по-големи.

" Надявам се това да бъде нашата година. Имаме превъзходен треньор, превъзходен треньорски щаб, доста положителни футболисти – всичко зависи от нас, с цел да се представим по най-хубавия метод и да приключим преди всичко ", сподели Дончев и добави: „ Атмосфрета в тима е чудесна, няма разделяне на българи и чужденци – всички сме едно цяло и се стараем да дадем най-хубавото от себе си “.

Юношата на ЦСКА посочи, че в мача против Берое са му отменили гол, само че е сигурен, че в идващите дуели също ще бележи голове, в това число и в евротурнирите.

" В никакъв случай няма да подценим идващия ни противник. Те са твърд противник, чакам да стане здрава борба, само че ние сме по-добрия тим и съм сигурен, че ще продължим в идващия кръг “, сподели Дончев и удостовери, че Саша Илич се включва във всяка подготовка и демонстрира отлични футболни умения.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР