На снимката: Петър ЧобановПетър Чобанов от ДПС бе избран за

...
На снимката: Петър ЧобановПетър Чобанов от ДПС бе избран за
Коментари Харесай

Петър Чобанов от ДПС бе избран за председател на Комисията по бюджет и финанси

На фотографията: Петър Чобанов
Петър Чобанов от Движение за права и свободи бе определен за ръководител на Комисията по бюджет и финанси в 48-мото Народното събрание. За заместник-председатели бяха определени Кирил Ананиев от ГЕРБ-СДС, Венко Сабрутев от „ Продължаваме промяната “, проф. Румен Гечев от „ Българска социалистическа партия за България “ и Владислав Панев от „ Демократична България “. Съставът на комисията беше гласуван накуп с 225 гласа „ за “, без „ срещу “ и „ въздържал се “.

Комисията по бюджет и финанси се състои от 23-ма членове – шестима от ГЕРБ-СДС, петима от „ Продължаваме промяната “, четирима от Движение за права и свободи, трима от „ Възраждане “, по двама от „ Българска социалистическа партия за България “ и „ Демократична България “ и един от „ Българския напредък “.

След разногласия дали да продължат с останалите планове за решения за основаване на непрекъснати комисии през днешния ден или на следващия ден, съвещанието беше прекъснато. По-рано денем Народното събрание удължи съвещанието си до приемането на 23-те проекторешения за избиране на комисии по предложение на Асен Василев от Политическа партия.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР