На случайно видео на видеоблогър неочаквано бе забелязано предполагаемо свръхестествено

...
На случайно видео на видеоблогър неочаквано бе забелязано предполагаемо свръхестествено
Коментари Харесай

Анабел?! Кукла се мърда сама на загадъчно ВИДЕО

На инцидентно видео на видеоблогър ненадейно бе видяно хипотетично свръхестествено събитие. В клипа младежът, прочут с псевдонима Spunkflunk, е разказвал за това, по какъв начин той би трябвало да събере миниум хиляда почитатели за удостоверение на канала му в YouTube. На пръв взор клипове, като този, могат да бъдат открити безчет в интернет, само че точно тези фрагменти са приковали вниманието на потребителите.

Един от коментаторите е забелязал, че куклата, седяща на кревата зад блогъра, изведнъж започва сама да се мърда. На кадрите отчетливо се вижда как тя леко си вдига дясната ръка.

Потребители в мрежата веднага предположиха, че куклата е оживяла. Според други, в нея се е вселил призрак или демон. Ако се вярва на трети, става дума за фалшификация и куклата се задвижва от някаква невидима нишка, да кажем рибарска корда.
Когато авторът на канала обаче разбрал за странния детайл в клипа си, то той останал доста озадачен. По думите му, странната кукла му е била подарена наскоро от позната. Той се бил учудил от нехарактерния за мъж подарък, но все пак приел куклата и я сложил в спалнята си. За съжаление малко след това мистериозната приятелка на Spunkflunk сякаш изчезнала в дън земя и той така и не успял да я разпита за куклата и аномалията.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР