На следващия ден е изпратен договор с наложен платеж за

...
На следващия ден е изпратен договор с наложен платеж за
Коментари Харесай

Внимание, Нова Измама Се Шири В България! Фирма Звъни И Щипе Хората С Цели 129 Лева! Ако Ви Се Обадят И Ви Предложат Да

На идващия ден е изпратен контракт с натрапен платеж за сумата от 129 лв.. Жената отхвърля да заплати, тъй като тя самата е записала компанията си още преди 4 години, осведоми Нова телевизия. „ Аз не станах жертва на машинация, тъй като съм задоволително механически грамотна, с цел да схвана какво се случва.

Потресе ме безочието на тези хора, второ те желаят пари за услуга, която по принцип е безвъзмездна и най-много никой не им я е упълномощил ”, споделя притежателят на компания за образования, Вергиния Накова.

Вергиния споделя случилото се във Фейсбук и се оказва, че има още доста пострадали. " Лъжат фирмите, че са работили преди с тях, показват се от името на друга компания и всичко звучи като опасност, т.е. „ в случай че вие не платите, ще ви изтрием и край ”, а може би за един дребен бизнес това звучи доста ужасно. "

Преди 3 месеца Силвия също получава телефонно позвъняване от въпросната компания. Въпреки, че нейният фризьорски салон към този момент съществува на картата, тя приема изискванията и заплаща. Спасява я братовчедка й, която се обажда във компанията с искане за възобновяване на сумата. „ Върнаха ни парите до 2-3 дни назад с пощальон, само че в случай че нямах на кого да разгадавам, щях да се опаря и други хора несъмнено, в случай че няма кой да ги посъветва ”, споделя притежателят на фризьорски салон, Силвия Димитрова.

Фактурите идват от името на рекламна организация, занимаваща се с цифров маркетинг. Собственикът й призна, че нямат контракт с Гугъл. „ Нямаме подобен документ, че сме публични представители на Гугъл, само че това не го включваме в убежденията ”, сподели той. Александър твърди, че е жертва на нелоялна конкуренция и отхвърля чиновниците му да са поставяли ултиматуми. А парите желали за напълно друго нещо. „ Фирмата, на която сме се обадили не е участвала на нашия уеб страница. Нашата концепция е тя да участва там и да се популяризира и към този момент в допълнение да поддържаме тяхната локация ”, прибавя той. От рекламната организация са безапелационни, че всеки, който не е удовлетворен от услугата им, може да си изиска парите назад.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР