На Шетландските острови има и малка българска общностИзвънредно положение е

...
На Шетландските острови има и малка българска общностИзвънредно положение е
Коментари Харесай

Обявиха извънредно положение на Шетландските острови заради лошото време

На Шетландските острови има и дребна българска общественост

Извънредно състояние е било оповестено на Шетландските острови, където хиляди домове останаха без електрозахранване. Снегът и поледиците не престават да основават усложнения във Англия, предава.

Шотландското държавно управление разгласи изключително състояние на Шетландските острови откакто 3 000 домове останаха без ток при доста ниски температури. Енергийната компания, която обезпечава зареждането на островите, заяви, че работи с цялостни старания да възвърне вредите, само че предизвести, че това надали ще стане преди края на седмицата.

Това става откакто бе намерено тяло на умряла жена след изобилния снеговалеж на Шетландските острови, въпреки и още да не е доказано, че гибелта се дължи на времето.

На Шетландските острови има и дребна българска общественост. Метеоролозите оповестиха, че е разгласен жълт код за сняг, поледици и мощни ветрове на доста места в Шотландия и Североизточна Англия, който ще остане в действие до петък до обед.

Сняг валя през нощта в югозападното британско графство Корнуол. Комбинацията от неприятно време и стачките на железопътните служащи сковава огромни елементи на Обединеното кралство.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР