На шест писти във Формула 1 този сезон ще има

...
На шест писти във Формула 1 този сезон ще има
Коментари Харесай

На 6 писти ще има трибуни за феновете на Макс

На шест писти във Формула 1 този сезон ще има трибуни, непокътнати за почитателите на двукратния международен първенец Макс Верстапен. “Оранжевата войска ”, която беше екзотична атракция по времето на Йос Верстапен във Формула 1, се трансформира в непрекъснато наличие по трибуните в целия свят с влизането на Макс в елита на международния шампионат, а след първата му купа е като непрекъснат детайл от всеки спортен уикенд.

На “Зандвоорт ” съвсем цялата писта е изпълнена с правилни почитатели на Верстапен, които основават “оранжево море ”, а специфични трибуни за нидерландските почитатели има още на три писти: в Белгия, Австрия и Унгария.

Сега на уеб страницата на Макс Верстапен, където почитателите му могат да си купят билети за Формула 1 и да пътуват проведено за надпреварите, се появиха още две писти, на които ще има специфични трибуни за агитката на международния първенец - Испания и Лас Вегас.
 Верстапен не желае Рикардо да прави настройките на колата му Верстапен не желае Рикардо да прави настройките на колата му
По малкия екран “Оранжевата войска ” наподобява добре, само че на пистите уредниците и другите почитатели постоянно се оплакват от държанието на нидерландската аудитория. Най-сериозно беше ситуацията тази година в Австрия, където почитателите на Макс не стопираха да скандират расистки и хомофобски лозунги, а на “Зандвоорт ” хвърлиха две оранжеви димки в хода на квалификацията.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР