На сайта на суингърите в Манчестър се появи снимка на

...
На сайта на суингърите в Манчестър се появи снимка на
Коментари Харесай

На сайта на суингърите в Манчестър лъснаха огнеборци, които правят секс в пожарен автомобил

На уеб страницата на суингърите в Манчестър се появи фотография на двойка, която прави секс в длъжностен автомобил. Сътрудниците в пожарната работа побеснели, когато разкрили своята кола на секс фотосите.

Пожарникарите търсят най-малко трима души, които са забъркани в секс абсурда. Както се допуска двама от тях са правили секс, а третият е снимал разврата, оповестява The Sun.

На фотосите се виждат униформи и съоръжение на пожарникарите. Спасителите са уверени, че колата е " осквернена " от техни сътрудници.

Те считат, че е недопустимо потреблението на пожарникарското съоръжение за такива цели и се заричат да издирят виновниците, които са мърсували с него.

Кой точно е разгласил фотосите към този момент е незнайно, само че към този момент има информация, че той се кипри с пожарникарска униформа на профила си в мрежата.

Мъжът, който е в тил на фотографията се хвали, че има атлетично телосложение и татуировки. Мераклията акцентира, че търси партньорки на възраст от 18 до 60 години „ за вечеринки за възрастни със завързани очи и колективен секс ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР