На руските освободители в Украйна им паднаха крилата. Всичко по темата: Руската

...
На руските освободители в Украйна им паднаха крилата.
Всичко по темата:
Руската
Коментари Харесай

Известен руски журналист: На руските освободители в Буча, Ирпен и Харков им паднаха крилата и ореола


На съветските " освободители " в Украйна им паднаха крилата.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3701
Това заяви известният съветски публицист, ефирен водещ, продуцент, сценарист и режисьор Александър Невзоров в своя YouTube канал. Ето какво още споделя той:

" Ако в съветския политически театър в първия акт на стената виси фашизъм, то във втория акт за него ще гласоподават 82 % от популацията. Путин наивно се надява да разцепи запада посредством дискомфорта, който е неминуем при повишението на цените. Това е доста наивно разбиране, това е колосална неумелост. Това е нелепост като тази, че Украйна незабавно ще се съобщи и че победоносния марш до Киев ще отнеме три дни. 

Какво ще се случи вследствие на тази история. Да, ще има повишаване, само че тези 30 евро, които ще се наложи да се доплатят на бензиностанцията и тези 50 евро, които ще се набият на очи от сметката за отопление, светът бързо ще се научи да класифицира не като налог за Украйна, а като заплащане за отстраняването на фашизма в лицето на обезумелия Путин. Светът ще помърмори само че бързо ще съобрази, че тази цена напълно не е висока и ще одобри разпоредбите на играта. Всеки европейски консуматор, виждайки раздутите цени ще изпитва не завист, а горделивост че и той е вложил каквото може в успеха над новия фашизъм.

Сега имаме опция да изучим действителният същински фашизъм. Механизмите на неговото възникване, разпространяване, силата на неговото въздействие. Вкопчвайки се в гърлото на Украйна, Русия показва всички външни и вътрешни признаци на фашизма. Да не го познаеш е невероятно. Всичко, от задушаване на пресата до всеобщи военни закононарушения, от вътрешния гнет до всеобщи безумия. Сега 82 % от руснаците, до най-малки детайлности и нюанси повтарят държанието на немците през 1935 година Това е невероятно да не се забележи. Става ясно какво потресаващо заразно нещо е фашизмът и по какъв начин елементарно той се преоблича в национализъм, в родолюбие и национална горделивост. Как елементарно овладява индивида. От него не избавят респиратори и шествия на безсмъртни полкове. Фашизмът се оказва по-заразен от холера и проказа. В предишното познавах благи хора в Русия, които не схващат, че при тях към този момент е фашизъм. Те към този момент са инфектирани и не схващат, че апелите да се убиват съседи нямат никакво друго пояснение с изключение на елементарен пошъл фашизъм. И тези безумци, които са се хвърлили срещу режима и срещу касапницата в Украйна безусловно повтарят остарялата изразителност на съперниците на Хитлер.

Да, съществуват щампи, стандарти, функции, само че „ нацисти ” - това е най-омерзителната дума, най-мерзкото разбиране. Задачата на всяка идеология е да натика съперника в ъгъла на това разбиране или в друго сходно определение. Най-добре е съперникът да се упрекна, че е нацист. А кой в действителност е нацист и кой не е, на елементарния човек неведнъж му е много мъчно да дефинира.

Ще се опитам да обясня за какво не би трябвало да имаме вяра на щампите. Вижте, имаме две същества. Едното има крила, ореол и се афишира за въплъщение на положителното. На това създание дори в паспорта му е написано, че то е ангел. Второто създание носи прикачените му опашка и рога и се стеснява да си демонстрира паспорта. Но настава решителна минута, стартира война и с войната настава този същият миг на истината. Съществото с крила, наричащо се назовава ангел, раздира деца, отхапва глави на старци и ги изплюва с омерзителен смях. Това създание ограбва бедните, вземайки им и последното. Този ангел на положителното изгаря градове и унищожава домове, лечебни заведения и театри. Неговите крила са в сажди и пушек, ореолът му е опръскан с кръв.

А съществото, на което пропагандата е закачила рога и е сложила в паспорта щемпел със надпис „ демон ”, преглъща сълзите и кръвта си и избавя деца, изваждайки ги от руините, които е предизвикала гадината с крила. Сгрява, лекува, с тялото си заслонява старци и се жертва всеки момент. И кой от тях настина е ангел и кой демон? Тук се обяснява, че съществуването на крила, ореол и маркировката в паспорта нищичко не значат. Важни са единствено постъпките. Единствено те оказват помощ да определим кой кой е. Такава е историята с нацистите в Украйна и съветските " освободители ", на които в Ирпен, Буча и Харков им паднаха крилата и ореола. 

Разбира се, покритото с трупове дребното украинско градче Буча ще влезе в историята на тази война. Не е ясно защо са убити тези хора. Момичета, старци, трактористи, чистачи, служители и учители. Разстреляли са ги с вързани ръце. По улиците, в канавките, дворовете и по мостовете. Руската агитация по табиет стартира остарялата ария за фейковете, които прави НАТО. Както и в тази ситуация със сваления Боинг, с мариуполския родилен дом, с театъра и т. н. Разбира се, право на дефинитивни заключения няма никой. Това е война, фронт, където е допустимо всичко, където истината би трябвало да се изкопава из под руините, където постепенно и търпеливо би трябвало да я търсим в кървата и гнойна каша.

Но съветската агитация, говорейки неистини, не помни, че трупът е красноречиво нещо. А в Буча към този момент работят криминалисти от целия свят, фиксирайки аргументите за гибелта на тези хора, както и времето на настъпване на гибелта. Всички трупове са същински, още повече, всички трупове са мъртви. Никой от тях не помръдва и не се усмихва. Всичките са на локални и познати поданици. Това не са мъртъвци, докарани демон знае от къде с цел да компрометират путинската войска. Да се дефинира времето на гибелта в днешно време може да се направи безусловно обикновено, с акуратност до един час. И при всички разстреляни, премазани и обгорели поданици на Буча времето на настъпване на гибелта съответствува с интервала, когато същата тази Буча се е намирала под съветска окупация. 

Превод Александър Кръстев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР