На Русев му бе организирано тържество на ринга, по време,

...
На Русев му бе организирано тържество на ринга, по време,
Коментари Харесай

Вижте Как Русев Накара Американците Да Запеят Българския Химн! Разтърсващо Видео!

На Русев му бе проведено празненство на кръга, по време, на което му изпяха и българския химн:

Русев е една от звездите на Световна федерация по кеч WWE. У нас тя набира известност при започване на новия век, като и до момента се помнят имената на известни кечисти като Скалата, Трите хикса, Леденият Стийв Остин и други. Русев е и първият българин в WWE. Той е родом от Мътеница, Пловдивско.

Мечтата да се качи на кеч-ринга идва, когато още е доста дребен.

„ Отидох на бригада в Съединени американски щати и поостанах малко повече. Изтеглих заем, който не можех да върна. Така стартира пътят му зад Океана ”, споделя Русев.

Когато емигрира в Съединени американски щати, поначало живее в щата Вирджиния, а по-късно се реалокира в Торънс, Калифорния. Там стартира да тренира кеч в академия Knokx Pro при някогашните звезди от WWE Гангрел и Рикиши.

Първия му ефирен мач е на 17 юли 2011г., като побеждава Майк Долтън, а негов управител е Ракел Диаз. Малко след дебюта си къса предни кръстни връзки и менискус като се възвръща 6 месеца. Русев се завръща в FCW през март 2012г. През лятото на 2012 година претърпява фрактура на шиен прешлен, вследствие на което краткотрайно ръката му е парализирана. По време на възобновяване си той пътува до Тайланд, където учи муай тай.

Днес всяка седмица Русев излиза под българското знаме пред хиляди фенове в претъпкани зали и милиони пред дребните екрани. Истинското му име в действителност е Мирослав Барняшев. Той съумява да сбъдне фантазията на доста български деца от актуалното потомство и да се качи на един кръг с най-големите в този спорт, написа Дебати.бг. Макар битките в кеча да са по сюжет, нужните атлетизъм и подготовка са големи и всеки от тези спортисти е изправен пред провокации и травми. Малцина са и тези, които имат нужната харизма и физика, с цел да преминат през тясното решето на WWE.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР