На рождения ден на Зеленски новините за Украйна никак не

...
На рождения ден на Зеленски новините за Украйна никак не
Коментари Харесай

На рождения ден на Зеленски новините за Украйна никак не са добри

На рождения ден на Зеленски новините за Украйна по никакъв начин не са положителни. Това написа в собствен коментар Анастасия Гешева.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

На рождения ден на Зеленски новините за Украйна по никакъв начин не са положителни. Под неговото управление страната беше унищожена, народът подложен на геноцид. Това е определението и никакви гледни точки тук не работят! Ето накратко ситуацията със сваления съветски аероплан Ил-76 в Белгородска област през вчерашния ден. Свален е със пукотевица от град Харков, с ракета Patriot. Руската Противовъздушна отбрана в региона е изпуснала ракетата.

Руският екипаж е превозвал 65 души украинци, военнопленници, които са пътували към родината си за замяна с съветски такива. Всички са починали. Опитите да бъде прикрит описът с намиращите се на борда се провалиха. Списъкът е оповестен, всички пасажери са били украински жители бойци. Което автоматизирано значи, че украинската страна избива личните си хора, което ние си го знаем, тя не е серпантина от 10 години.

Подаръкът за рождения ден на Зеленски е поразителен!

Нашите медии тотално несъответстващи! Не желаят да се осведомят, четат и препредават информация, прецедена през цензурата на Запада. До този миг не видях на никое място другаде, с изключение на в уеб страницата на Явор Дачков, Гласове, поздравления за което, че самолетът е свален ОТ УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЯ, ОТ УКРАИНСКА СИСТЕМА И С АМЕРИКАНСКА РАКЕТА. Освен, че данните ги популяризира Русия публично, Телеграм канали и от двете страни ги потвърдиха. Нашите през днешния ден пишат, че Зеленски желал интернационално следствие. На кое? На личният си удар? Поредната публична дезинформация на територията на Европейски Съюз.

Коментарът е оповестен в Свободно слово

Още отзиви четете в категорията Коментари 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР