На редовния си сутрешен брифинг говорителят на руското Министерство на

...
На редовния си сутрешен брифинг говорителят на руското Министерство на
Коментари Харесай

Сутрешният брифинг на Конашенков - нито дума за корабите в Бердянск

На постоянния си утринен брифинг представителят на съветското Министерство на защитата Игор Конашенков рапортува за свършеното от съветската войска през миналото денонощие. В отчета не се загатва нито дума за възможната вреда, която армията на Путин е претърпяла в пристанището в Бердянск.

Информацията за унищожаването на един съветски транспортен съд и за повредата вероятно на още два десантни кораба бе. Информацията бе доказана и от отчет на Института за проучване на войната (ISW), самостоятелен основан в Съединени американски щати мозъчен концерн, който означи сполучливата офанзива на Украйна.
 Руските военни настъпват в центъра на Мариупол
Руските военни настъпват в центъра на Мариупол

Русия не е удостоверила ударите по корабите в пристанището в Бердянск

През нощта съветските войски в Донецка област са напреднали с 4 км и са завладяли 5 обитаеми места - Батманка, Михайловка, Червен партизан, Ставки и Троицко, развивайки нахлуване против частите на украинската 25-а въздушнодесантна бригада;

През нощта екип от хеликоптери Ка-52 и Ми-28Н е унищожил 24 единици военна техника, в това число седем танка, пет бойни машини на пехотата и три бронетранспортьора.

Също по този начин оперативната и тактическата авиация и армейската авиация са унищожили 51 украински военни обекта

От началото на интервенцията се рапортуват общо 261 украински безпилотни летателни апарата, 204 ракетни системи земя-въздух, 1587 танка и други бронирани бойни машини, 163 системи за залпов огън и 636 единици полева артилерия и минохвъргачки.

С изстреляни от морето крилати ракети " Калибр " е ударена горивна база в Калиновка край Киев, като по този метод е унищожена най-голямата горивна база на украинската войска, която е била употребена за доставяне на войските в централната част на страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР