На разпространена снимка в социалните медии се вижда скъп спортен

...
На разпространена снимка в социалните медии се вижда скъп спортен
Коментари Харесай

Италия вдигна ръце от българско „Ферари“. Кой е собственикът му?

На публикувана фотография в обществените медии се вижда безценен състезателен автомобил Ферари, което е паркирано безогледно върху пешеходната алея.

Случката се разиграва в огромен град в Италия, а сниманото возило е с българско, със софийска регистрация.

Местните безусловно са вдигнали ръце от нарушителя и безшумно роптаят, че нищо не може да се направи, тъй като притежателят му е не какъв да е, а досегашен министър у нас.

Проверка в портала на АПИ сочи, че спортната кола не има годна винетка за България, което сочи, че автомобила се кара главно в чужбина, с цел да не се набива на очи, допускат хората.

Практиката при такива скъпи коли е нормално те да се записват на компания, което разрешава на сдружението да спести от налози, а то се употребява като персонално.

Това е повода една от партиите с патриотична устременост да изиска да бъде напълно отстранения така наречен Данък уикенд.

Авторите на скандалния фотос настояват, че притежателят на Ферарито до скоро е оглавявал едно най-състоятелните министерства в България, през което минават милиарди левове за систематизиране.

Те иронично допълват, че евентуално министърът е съумял да спести пари от заплатата си и може би бонусите за положителни професионални достижения.

Още по-любопитен е номерът, който публично също коства 7 000 лв..

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: Ферари Италия министър данък уикенд България правителство new

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР