На разположение на изданието Bloomberg попадна доста интересна информация, отнасяща

...
На разположение на изданието Bloomberg попадна доста интересна информация, отнасяща
Коментари Харесай

iPhone с извит екран ще бъде пуснат след няколко години

На разположение на изданието Bloomberg попадна много забавна информация, отнасяща се до бъдещите смарт телефони на Apple.

Ресурсът оповестява, че купертинци сега се занимават с подготовката за стартирането на смарт телефони с огънати екрани. Тази алтернатива не е нова за производителите на Android-устройства, само че Apple без подозрение я преподнася като нещо особено.

Източникът отбелязва, че огъването ще се разграничава от това, което имат смарт телефоните на Samsung. Предполага се, че дисплеят последователно ще се огъва „отгоре-надолу“, макар че към момента не е ясно по какъв метод ще бъде внедрено в живота.

Въпреки това, почитателите на „ябълковите“ устройства към момента да не се радват, защото iPhone с закривен екран ще бъде пуснат след две или даже три години. Що се отнася до MicroLED екраните, те ще се появят на пазара след пет години.

Източникът също по този начин отбелязва, че купертинци работят върху система за ръководство на смарт телефона с жестове. За реализацията на тази технология също би трябвало да се изчакат няколко години.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР