На различни позиции са съпартийците Джо Байдън и Барак Обама

...
На различни позиции са съпартийците Джо Байдън и Барак Обама
Коментари Харесай

Ще има обратен ефект: Обама предупреди Израел, че греши в Газа

На разнообразни позиции са съпартийците Джо Байдън и Барак Обама за войната в Близкия Изток, стана ясно от последните им изказвания. 

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама предизвести, че някои от дейностите на Израел във войната против " Хамас " като прекъсването на питателните доставки и на водоснабдяването в линията Газа може да " втвърдят позициите на палестинците за генерации " и да отслабят интернационалната поддръжка за Израел, съобщи Ройтерс.

Всяка израелска военна тактика, която не обръща внимание на човешките загуби, " може в последна сметка да има противоположен резултат ", посочи Обама.

Бившият американски президент от Демократическата партия в интервала 2009-2017 година по принцип рядко разяснява външнополитически рецесии в развиване, отбелязва Ройтерс. Сегашният собственик на Белия дом Джо Байдън, който също е демократ, бе вицепрезидент на Обама.

" Решението на израелското държавно управление да спре храната, водата и електричество за хванатото в капан цивилно население (в линията Газа) заплашва освен да утежни разрастващата се филантропична криза; то може да втвърди още повече позициите на палестинците за генерации, да подкопае световната поддръжка за Израел, да бъде употребявано от враговете на Израел и да попречи на дълготрайните старания за реализиране на мир и непоклатимост в района ", сподели Обама.

В същото време някогашният президент на Съединени американски щати осъди офанзивата, подхваната от " Хамас " против Израел на 7 октомври, и удостовери поддръжката си за правото на Израел да се пази.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР