На провелия се от 25 до 27 юни последен IV

...
На провелия се от 25 до 27 юни последен IV
Коментари Харесай

Берковскте велосипедисти се прибраха с нова победа от Републиканския шампионат в Ямбол /снимки/

На провелия се от 25 до 27 юни финален IV кръг от Републиканския шампионат по Приложно колоездене в Ямбол в самостоятелното класиране при девойките трите призови места бяха завоювани от Берковица, оповестиха от управата в градчето под Ком. Гергана Кръстева зае първо място, Спасияна Желязкова - второ, а Марина Танчева - трето. Такова достижение в Ямбол се случва за повторно за берковските деца, които преди няколко години застанаха още веднъж на почетната стълба. При самостоятелното класиране при момчетата Мартин Илиев зае трето място. И в този кръг берковските велосипедисти, със своите познания и умения, завоюваха благосклонността на публиката и отборното първо място. Поставената последна цел на тима, сложен победител, стана факт.
Събитието бе същински празник за децата. Освен надпреварата, бяха проведени и развлекателни игри и посещаване на забележителностите на Ямбол. Състезателите имаха опция да се срещнат с експонатите в „ Музея на бойната популярност “ и Вселенариума, където по време на лекцията, съпроводена с нагледна проява, децата станаха част от небесната простор. Децата бяха мощно впечатлени от проведеното от общината мероприятие под наслов „ Спортът срещу дрогата “. В обособения ъгъл за фитнес навън младежи на друга възраст демонстрираха въздействието на спорта за оформяне на хармонична и естетична фигура.
Благодарение на финансовата поддръжка на Община Берковица и родителите на децата, тимът на Берковица взе участие във всички кръгове от шампионата, за което треньори и състезатели изричат своята признателност.
Тази година през месец ноември клубът ще празнува своя 20-годишен празник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР