На протест срещу управлението на БФС се събират феновете на

...
На протест срещу управлението на БФС се събират феновете на
Коментари Харесай

Феновете на “Левски” стягат протест пред БФС

На митинг против ръководството на БФС се събират почитателите на “Левски ”. На последователите на “сините ” им е писнало от непрекъснатите реферски тесли, които столичани получават в последните няколко месеца. Чашата на самообладание прелива след загубата от “Лудогорец ” в последния кръг. Тогава основният арбитър Георги Гинчев не изгони нападателя на разградчани Руан Секо, който влезе остро в краката на стража на “сините ” Пламен Андреев. Привържениците на столичния гранд се събират в петък пред постройката на БФС в “Бояна ” в 14,00 ч. Това излиза наяве от няколко от левскарски групи в обществената мрежа.

Още след провалянето от разградския хегемон от “Левски ” пуснаха гневна декларация против президента на БФС Борислав Михайлов. След нея стана ясно, че това 40-годишно другарство, за което мажоритарният притежател на “сините ” Наско Сираков говореше преди конгреса на БФС, може да се унищожи.

“Няма да толерираме нито ден повече гаврата с обичания на милиони клуб ”, написаха при започване на седмицата от столичния отбор.

За срещата с “червените ” треньорът на “Левски ” Николай Костов ще може да разчита на двама от националите в състава си. За игра са подготвени Кристиан Димитров и Партик-Габриел Галчев. И двамата изпуснаха последния мач с “Лудогорец ” поради заболяване.

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР